Tarantule RO mania

Tarantule, scorpioni, reptile si alte animale de companie
Acum este Sâm 21 Noi, 2009 18:13

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Probleme tarantule
MesajScris: Mie 04 Noi, 2009 20:44 
Neconectat
larva

Locaţie: Ploiesti
substratul l-am schimbat si muscatura s-a dezumflat si s-a invinetit un pic :roll: a trebuit sa ii stric cuibul pe care tocmai si-l facuse ca sa pot sa ii schimb pamantul ce credeti ca era viermisorul ala? :smt017

3. geko leopard

MesajScris: Mie 04 Noi, 2009 20:53 
Neconectat
spiderling

Locaţie: Brasov,Romania
Probabil larva unei musculite drosophila,si eu am avut astfel de viermi in cutia greierilor :oops:

0.0.1 Holothele incei
0.0.1 Psalmopoeus irminia
0.0.1 Brachypelma emilia
0.0.1 Nhandu chromatus
:smt01

MesajScris: Mie 04 Noi, 2009 22:34 
Neconectat
larva

oricum acum e bine sanatoasa si galben de grasa :lol: am vazut ca se chinuia sa construiasca un adapost si nu prea reusea asa ca i-am fiert un ghioc si i l-am pus acolo se pare ca ii plce :P de 3 ore nu a iesit din el :lol:

3. geko leopard

MesajScris: Joi 05 Noi, 2009 20:55 
Neconectat
subadult

Locaţie: Constanta
cat de mare e de a avut loc sa intre in ghioc?

MesajScris: Joi 05 Noi, 2009 21:23 
Neconectat
larva

pai are cam 7 cm e micuta :P

3. geko leopard

MesajScris: Vin 06 Noi, 2009 12:15 
Neconectat
spiderling

Locaţie: Brasov,Romania
Am si eu o problema,mereu am avut-o de fapt.Acarienii!
De cand am tarantulele am vazut acarieni la ele in cutii.Prima oara am vazut la versicolor,am scos-o afara si i-am dezinfectat tot,am spalat cu apa fierbinte...Dupa cateva zile au aparut iar :cry:
Acum am vazut aproape la toate tarantulele in cutiute acarieni.Sunt foarte mici si albi,ca niste puncte miscatoare.Nu am vazut insa nici un acarian la incei si chromatus,insa terariile lor sunt foarte apropiate de celelalte(in care sunt acarieni).
Si am observat la emilia si irminia(unde sunt cei mai multi acarieni)ca stau ghemuite si nu vor sa manance(mai ales emilia care e naparlita de o saptamana :cry: ).
Oare le dauneaza cu ceva acarienii,caci pe ele nu am vazut se se urce vreun acarian???(app,am vazut pana si la gandaci si greieri acarieni)

0.0.1 Holothele incei
0.0.1 Psalmopoeus irminia
0.0.1 Brachypelma emilia
0.0.1 Nhandu chromatus
:smt01

MesajScris: Vin 06 Noi, 2009 12:57 
Neconectat
adult

Locaţie: Cluj
si eu am avut problema asta intr-o vreme si din cate am observat nu prea aveau treaba cu tarantulele, in sensul ca nu se urcau pe ele. La unele am schimbat substratul, iar la altele am scazut umiditatea pana era substratul aproape uscat si l-am lasat asa o perioada. Incet incet am scapat de ei. Si inca un lucru, sa nu lasi resturi de mancare prin terariu mult timp.

MesajScris: Sâm 07 Noi, 2009 00:16 
Conectat
spiderling

Locaţie: Iasi
renunta la umiditatea foarte mare.am patit si eu asa...insa la tarantula nu au ajuns.la mancarea ei era insa full de gandacei d'aia mici.schimbi totul si cureti.si fii foarte atent la resturile de mancare.imediat ce nu mai prezinta vreun interes pentru animal, scoate'le cat mai repede.bafta! ;012;

MesajScris: Sâm 07 Noi, 2009 10:52 
Neconectat
larva

ok ms de sfat ii crescusem umiditatea pt ca tre sa naparleasca oricum n am mai vazut nici o insecta in terariu ....

3. geko leopard

MesajScris: Mar 10 Noi, 2009 20:29 
Neconectat
Egg

Locaţie: sibiu/cluj
am o problema maaaare!!.. in terariu la smithi au aparut ceva musculite foarte micute.. le vad in vasul cu apa(ca se ineaca din ele) i-am scos tot substratul umed, dar tot nu scap de ele. din cate am vazut, tarantula se pregateste de naparlire, si deja s-a baricadat in cuib. nu prea vreau sa-i schimb tot substratul pana atunci, dar din ce cauza apar alea? cum pot scapa de ele?

MesajScris: Mie 11 Noi, 2009 17:55 
Neconectat
spiderling

Locaţie: Sannicolau-Mare,Jud.Timis
Am si eu o problema pe care nu mi-o pot explica,nu sunt nici acarieni,nici musculite,ci este vorba despre comportamenutul tarntulelor mele.Am observat pana acum deja 2 tarantule facand acest lucru,stau cu unul doua trei picioare sub ele...ca si atunci cand mor...,nu se spala,nu fac nimic...la smithi sa intamplat o data dar parahybana de cand a naparlit face des acest lucru ,o data era cu taote cele 4 picioare sub ea si si parea ca si le spele ..dar nu si le spala,nu stiu ce facea...dezhidratate nu pot fii...au mereu apa...umiditatea-i buna..au si caldura au mancare au tot ce le trebuie,dar parahybana deja ma sperie chiar daca merge normal,mamanca normal...

Sper sa stiti despe ce vorbesc...dar ii ciudata treaba :smt017

-0.0.1 Poecilotheria regalis(8,5-9cm)
-0.0.1 Chromatopelma cyaneopubescens(8,5-9cm)
-0.1.0 Brachypelma smithi(13cm)
-0.1.0 Lasiodora parahybana(13-14cm)

MesajScris: Mie 11 Noi, 2009 18:01 
Neconectat
spiderling

Locaţie: Sannicolau-Mare,Jud.Timis
So. scrie:
am o problema maaaare!!.. in terariu la smithi au aparut ceva musculite foarte micute.. le vad in vasul cu apa(ca se ineaca din ele) i-am scos tot substratul umed, dar tot nu scap de ele. din cate am vazut, tarantula se pregateste de naparlire, si deja s-a baricadat in cuib. nu prea vreau sa-i schimb tot substratul pana atunci, dar din ce cauza apar alea? cum pot scapa de ele?

De obicei aceste musculite apar de la umiditate excesiva,am avut si eu vreo 2 saptamani problema aceasta,dar au disparut dupa ce nu am luat atrantula si am lasat substratul sa se usuce complet...Nu cerd ca pot face vreun rau tarantuleieu,eu as zice sa nu mai umezesti substratul cateva zile(ai putea si o saptamana,nu cred ca ar patii ceva tarantula)si dispar ele....sau cel mai simplu incerci sa umezesti substratul mai rar si atunci o sa dispara in ceva timp.Problema nu-i chiar asa de maaaare cum ziceai tu,nu-ti fa griji,la mine nu a fost ceva grav :smt023

-0.0.1 Poecilotheria regalis(8,5-9cm)
-0.0.1 Chromatopelma cyaneopubescens(8,5-9cm)
-0.1.0 Brachypelma smithi(13cm)
-0.1.0 Lasiodora parahybana(13-14cm)

MesajScris: Mie 11 Noi, 2009 23:48 
Neconectat
Egg

Locaţie: sibiu/cluj
EXOS scrie:
De obicei aceste musculite apar de la umiditate excesiva,am avut si eu vreo 2 saptamani problema aceasta,dar au disparut dupa ce nu am luat atrantula si am lasat substratul sa se usuce complet...Nu cerd ca pot face vreun rau tarantuleieu,eu as zice sa nu mai umezesti substratul cateva zile(ai putea si o saptamana,nu cred ca ar patii ceva tarantula)si dispar ele....sau cel mai simplu incerci sa umezesti substratul mai rar si atunci o sa dispara in ceva timp.Problema nu-i chiar asa de maaaare cum ziceai tu,nu-ti fa griji,la mine nu a fost ceva grav :smt023

ii bine daca nu-i chiar asa de maaare problema :) merci mult! voi incerca sa ud mai rar terariul :D sper sa scap de ele.

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12